Hurra vi har åpnet igjen!

Nå har vi heldigvis åpnet barnehagen igjen. Og så heldige som vi er med været! Store og små koser seg ute i det fine og varme solskinnet!

Da barnehagen ble stengt, bestemte vi allerede, at når vi fikk åpne igjen, skulle vi drive friluftsbarnehage. Så nå er vi her. Alle barna er ute hele dagen, noen få på uteplassen i barnehagen. Så går de en litt kortere tur i nærskogen. Noen lengre bort i forskjellige skogsområder. Heldige vi, som har barnehage med bakport som går rett ut i skogen. Og ellers er det en liten tur til Østmarkas store friområder. Vi er tilbake til en barnehagehverdag med litt færre lekekamerater og mye uteliv. Men det er ikke noe dårlig alternativ. Skulle det komme dager med ekstra surt og kaldt vær, er vi også så heldige at vi har muligheter til å være noe mer inne.  Vi har god plass i barnehagen i utgangspunktet og vi  kan i tillegg bruke hele ungdomsklubben med toaletter og garderobe. Slik kan vi spre "kohortene".

I tillegg vaskes og sprites hender og alle overflater og leker til den store "gullmedalje". På denne måten hindrer vi smitte så godt vi kan og håper og tror at alle barna får en fin barnehagehverdag.