Store forandringer

I høst har vi gjort store omveltninger i barnehagen. Det ble 9 treåringer og bare fire som skulle begynne på skolen høsten 2019. Det førte til at vi nå er 23 store barn og 9 små barn. 23 i stedet for 18 på Store gul betyr at vi trengte større plass og flere voksne.

Vi er så heldige at vi har en fin gymsal knyttet til barnehagen.  Vi kaller den "grønne rommet".  Det har vi hatt fellessamlinger, herjelek  og fester og opptredner for foreldre og besteforeldre. I år bruker vi dessuten rommet til å dele den store barnegruppen og leker med puter, togbaner og klosser her inne. Nye voksne hentet vi fra småbarnsavdelingen som dette året bare har 9 barn i stedet for 12.

Vi har også et ekstrarom som heter "verkstedet".  Det var opprinnelig styrerkontoret. Men nå er det en del av barnas areal og brukes til smågruppelek og maling og annen formingsaktivitet.  Mens styreren har funnet seg et kontor der det tidligere bare sto et stort trommesett! Det er fint at vi har mange kvadratmeter og kreative og fleksible barn og voksne hos oss!