Rart hvor fort en sommer går!

Nå er vi godt i gang med barnehageåret 2019/20. Og vi slutter aldri å forundre oss over hvor store de "gamle barna" blir over en sommerferie, selv om den bare er fire uker. Så små de minste, nye barna er! Som dere ser på bildet, var jo ikke sommeren helt over selv om ferien er over. Vi koser oss og slapper av også i barnehagen. Hengekøyene, som ble kjøpt inn til turer, er kjempefine å kose seg i også i barnehagen.

Høsten er over oss nå. Men høsten er fin med masse deilig regn og kanskje fine, klare dager.  Bladene skifter farge og vi har mange planer om alt det spennende vi skal gjøre før høsten er omme.

Vi skal plante løk, gå på mange turer, hoppe i søla,  høre mange fortellinger, lese mange bøker,  synge mange sanger, tegne, male, og leke, leke, leke.

DU og JEG er VI, er mottoet vårt og vennskap er i fokus. Vi har en liten marihøne på besøk i barnehagen vår.  Hun er altså en liten fingerdukke og veldig sjenert, men blir tøffere etterhvert og venn med alle barna. Kanskje hun tør å være med på et bilde snart, slik at alle kan se henne....?